vydavatel: | Kazda |
katalogové číslo: | 32361 |
EAN: | 9788076701410 |
dostupnost: | Skladem |
cena bez DPH: | 399 Kč |
399 Kč |
2-fázový výživový program s chutnými recepty na hubnutí: Nejprve rychlé nastartování s velkým množstvím bílkovin, poté dlouhodobé hubnutí díky redukci obsahu sacharidů a kalorií.
Efektivní cvičební doporučení pro ploché, pevné břicho a dobrý pocit z celého těla.
Sebemotivací k úspěchu: vše, co je potřeba k tomu, abyste dosáhli požadované hmotnosti a trvale si ji udrželi.
TUKOVÉ PASTI, KTERÝM SE MŮŽETE VYHNOUT
• VÝROBKY Z BÍLÉ MOUKY A CUKRU
• NÁPOJE OBSAHUJÍCÍ CUKR
• KAŽDÝ DEN JÍST A PÍT VÍCE, NEŽ VAŠE TĚLO POTŘEBUJE
• DLOUHÉ, ČASTÉ SEZENÍ
• MALO POHYBU
• ALKOHOL
HUBNUTÍ BŘICHA
ČEHO TÍM MŮŽETE DOSÁHNOUT:
• STIMULACE METABOLISMU
• PODPORA FUNGOVÁNÍ JATER, ZÁZRAČNÉHO ORGÁNU
• ZBAVENÍ SE NEOBLÍBENÝCH ŠPÍČKŮ
• MOTIVACE VYDRŽET
• ZDRAVÉ UŽÍVÁNÍ SI ŽIVOTA
• ZLEPŠENÍ VNÍMÁNÍ TĚLA PROSTŘEDNICTVÍM TRÉNINKU SE SILOVÝM ÚČINKEM
VŠE, CO JE DOBRÉ PRO JÁTRA
• SACHARIDY - PALIVO PRO SVALY A MOZEK.
Měly by tvořit maximálně 40 % celkového množství potravy, z toho méně těstovin, rýže a obilovin a více zeleniny. Zeleninové nudle a květákovou rýži lze jíst bez omezení.
• PROTEINY (BÍLKOVINY) ZEŠTÍHLUJÍ A PODPORUJÍ ODTUČŇOVÁNÍ JATER
25 % z celkového množství potravy: maso, drůbež, ryby, vejce a mléčné výrobky, případně tofu, seitan a lupiny.
• VLÁKNINA - PODPORUJE TRÁVENÍ A ZASYTÍ.
Proto si dopřejte co nejvíce zeleniny, ořechů, semínek a luštěnin. To je dobré i pro
hladinu cukru v krvi.
• TUKY - ZASYTÍ A JSOU NOSITELI VITAMINŮ
Čím méně sacharidů jíte, tím více tuků je povoleno. Nejezte však smažená a fastfoodová jídla. Milovníkům masa a ryb pomáhají hubnout steaky a losos s nízkosacharidovými přílohami.
• OMEGA-3 MASTNÉ KYSELINY PRO ODTUČŇOVÁNÍ JATER
V mořských rybách, jako je losos, makrela a sleď. Také ve lněném semínku, lněném oleji, konopných semínkách, konopné mouce, konopném oleji, oleji z vlašských ořechů, řepkovém oleji a chia semínkách.
• VITAMÍN E PRO IMUNITNÍ OBRANU A ODTUČŇOVÁNÍ JATER
V lískových oříšcích, mandlích, olivovém a řepkovém oleji.
• PROBIOTIKA PRO STŘEVNÍ FLÓRU, IMUNITNÍ OBRANU A ODTUČŇOVÁNÍ JATER.
Ve fermentovaných potravinách, jako je jogurt, kefír, kombucha, kimči a kysané zelí.
Sarah Schockeová
Je nutriční poradkyně, odborná novinářka a tvůrkyně receptů z Frankfurtu nad Mohanem. Praktickými radami a chutnými recepty chce lidi podpořit v tom, aby vzali své zdraví do vlastních rukou. Odbornice na výživu je známá z časopisu „Eltern“ a ze svých vystoupení v televizi WDR. Její knihy byly několikrát oceněny stříbrnou medailí
GAD.