Atlas chutí Čech, Moravy a Slezka - Regionální kuchařka

Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš... Pospěchová Petra
Zobrazit více
699 Kč
Vyprodáno
katalogové číslo: 30507
EAN: 9788088244318
Způsob dodání:Komise
vydavatel:Smart Pr
cena bez DPH:635,00 Kč
popis
parametry
soubory a odkazy

Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka. Domácí strava je proti té restaurační osobní, spojená s konkrétními lidmi a příběhy. Stojí na běžně dostupných a lokálních surovinách a obvykle nevyžaduje složité postupy.

*****************

Poznejte chuťový místopis Čech, Moravy a Slezska:
* 13 kapitol podle tuzemských etnografických regionů včetně představení základních surovin
* 135 receptů na polévky, hlavní jídla i sladké, pokrmy všední i sváteční
* 40 tipů na výlety do přírody i za gastronomickými zážitky včetně map
* 13 stále živých regionálních tradic z Valašska, Slovácka, Brna, Haná, Slezska, Podkrkonoší, Horácka, Polabí, Prahy, Jižní Čechy, Šumavy, Chodska a Sudet.

AutorPospěchová Petra
Počet stran320
Pořadí vydání:2
Rok vydání2023
Rozměr247x175x30 mm
VazbaPevná
Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Tento e-shop využívá technická cookies, bez jejich použití není schopen fungovat. Kliknutím na tlačítka "Souhlasím" nebo "Nesouhlasím" povolíte nebo zakážete cookies analytická a marketingová.

Souhlasím
Nastavit
Nesouhlasím