katalogové číslo: | 25220 |
EAN: | 9788088068693 |
Způsob dodání: | Komise |
vydavatel: | Flétna - |
cena bez DPH: | 181,00 Kč |
Milujete dobré jídlo a peprné historky z kuchyní? Potom je pro vás kniha Šéfkuchařův deník. Příběh kluka z malého města, který to dotáhl na gastronomický Olymp. Chutěmi a vůněmi prosycené řádky nahlížejí pod pokličky nejvybranějších specialit a životů lidu kuchařského po širém světě. Kdo chce v této profesi obstát, musí být pracovitý. A od rány. Předpokladem je osvojení si kuchařské mluvy. Chudší na poetiku, zato výstižné s minimem slov… Zajímá vás, co se dělo v kuchyni, když se vařilo pro Václava Havla, prince Charlese nebo Karla Gotta? Nebo jak se vaří v Africe, kde se většina ingrediencí pěstuje na hotelové zahradě? Vyhlášený šéfkuchař Radek Pálka se s námi podělí nejen o své kuchařské vzpomínání, ale i o dvanáct špičkových gastronomických kreací, počínaje lahůdkou jeho dětství – plackami s masem podle jeho mamky – až po pravé italské ossobuco nebo francouzskou cibulačku. Příjemnou četbu – a dobrou chuť!
Autor | Radek Pálka |
---|---|
Počet stran | 304 |
Rok vydání | 2021 |
Rozměr | 173 x 230 x 22 mm |
Vazba | flexo |