Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Alena Doležalová
Zobrazit více
149 Kč
vložit do košíku
Skladem
katalogové číslo: 16524
EAN: 9788073221928
Způsob dodání:Komise
vydavatel:DONA
cena bez DPH:149,00 Kč
popis
parametry
soubory a odkazy

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.

Nakladatel Dona
Autor Alena Doležalová
Počet stran216
Rok vydání2016
Rozměr150 x 236 x 16 mm
Váha580 g
Vazbabrožovaná
Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Tento e-shop využívá technická cookies, bez jejich použití není schopen fungovat. Kliknutím na tlačítka "Souhlasím" nebo "Nesouhlasím" povolíte nebo zakážete cookies analytická a marketingová.

Souhlasím
Nastavit
Nesouhlasím